Verzenden & Retourneren

Verzending en retourneren


Afhalen
Het is niet mogelijk om uw bestelling af te halen bij Crystal Love.

Verzending / Levertijd
Als u vóór 16.00 uur bestelt, wordt uw bestelling meestal nog dezelfde werkdag verzonden. Soms kan het enkele werkdagen duren. U ontvangt een e-mail met een track en trace code zodra uw bestelling is verzonden. We verzenden meestal met PostNL en de bezorging duurt doorgaans 1 werkdag. Houd er rekening mee dat PostNL geen pakketten bezorgt op zondag en maandag. Mocht er om welke reden dan ook vertraging zijn in het verzenden van uw bestelling, dan brengen wij u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Verzendkosten
Wij brengen de volgende verzendkosten in rekening:
Bestellingen met een waarde van € 80,- of meer worden gratis verzonden binnen Nederland.

Nederland

Normale pakketverzending € 6,75 incl. Track and Trace.
Aangetekende pakketverzending: € 9,60 incl. Track and Trace.
Bestellingen met een waarde van € 80,- of meer worden gratis verzonden binnen Nederland.
Pakketten worden alleen bezorgd op het opgegeven verzendadres.

België

Normale pakketverzending € 10,70 incl. Track and Trace.
Aangetekende pakketverzending naar België: € 10,70 Track and Trace.
Voor België geldt een minimale bestelwaarde van € 100,- voor gratis verzending.

Retourneren
U heeft het recht om uw bestelling minimaal binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. De terugbetaling vindt binnen 14 dagen plaats.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

De kosten voor het retourneren van het product naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer € 7,65 per pakket. Raadpleeg de website van uw lokale vervoerder voor de exacte tarieven.

Als u een deel van uw bestelling retourneert, zijn zowel de oorspronkelijke verzendkosten als de retour verzendkosten voor uw rekening.

Crystal Love draagt zorg voor een goede verpakking en levering van de bestelde artikelen. Mocht een artikel toch beschadigd zijn bij levering, dan dient u dit binnen 24 uur per e-mail aan ons te melden.


De afbeeldingen op de website kunnen qua kleur iets afwijken. Op basis van deze afwijking is reclamatie niet mogelijk.


Crystal Love streeft naar tevreden klanten. Mocht u een vraag, klacht of opmerking hebben, dan kunt u dit per e-mail aan ons kenbaar maken. Samen met u zal naar een passende oplossing gezocht worden. U kunt mailen naar info@crystallove.nl