Tik Tok Live Sale

Lieve Crystal Lovers,

Hierbij onze uitleg als je items geclaimd hebt in een live sale van Crystal Love via TikTok.

Wanneer je er voor kiest om je geclaimde items af te rekenen, of je kiest voor een open box voor 1 maand, dan staat je box online onder het kopje Live sale.

Is er geen betaling na 24 uur, gaan de items weer terug de voorraad in, en wordt je uitgesloten voor de volgende live sale . 

Voor open boxen is er een termijn van 1 maand, bij de box wordt de einddatum vermeld en als deze termijn verstreken is dien je het openstaande bedrag te voldoen. 

Voor nieuwe klanten die geïnteresseerd zijn in het reserveren van een box, vragen we een aanbetaling van de helft van het totale bedrag. Dit zorgt ervoor dat we de items voor je kunnen vasthouden en je een exclusieve kans bieden om deze prachtige edelstenen te bemachtigen. 

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail met alle details van je bestelling. Zodra je bestelling wordt verzonden, ontvang je ook een e-mail met daarin de trackinginformatie. Hiermee kun je je pakket eenvoudig volgen terwijl het onderweg is naar jou.

Onze huidige levertijd bedraagt 1-2 werkdagen. Dit betekent dat je je bestelling binnen deze periode kunt verwachten. We streven ernaar om je artikelen zo snel en efficiënt mogelijk te verzenden, zodat je spoedig van je aankoop kunt genieten.


Bedankt voor je vertrouwen in onze edelstenen en we kijken ernaar uit om je binnenkort te zien in onze live sale.

Heel veel Liefs Joanna